Om mig

Om mig!


Ser mig själv som en person med ett behov av att hålla igång och drivkraften är att jag tycker om att ha mycket att göra, därav har jag idag 2 jobb som kompletterar mina olika sidor. Jag är uppväxt med en tro att det paranormala är något naturligt , vilket jag givetvis inte försöker övertyga andra om utan låter andra övertygas genom att vara konkret och jordnära i den vägledning jag ger, sedan är det upp till var och en att göra en bedömning där jag ställer mig neutral. Jag har även varit kritisk till många delar av alla filosofier som finns och därför är det viktiga för mig att kunna ge information som kan kännas igen alternativt kunna kontrolleras. Det är en av anledningarna till att jag inte förmedlar guider, tidigare liv, skyddsänglar eller troll eller vättar för delen heller. Detta innebär inte att jag inte tror eller är öppen för änglar eller tidigare liv men förmedlar dem inte. Jag brukar heller inte utmärka mig med att säga att jag siar, det är upp till dig som besöker mig att värdera om jag gör det eller inte. Vid vägledning med hjälp av tarotkort tex använder jag min intuition.


Mitt namn är Annika Larsson och bor tillsammans med min familj i ett litet samhälle utanför Tidaholm. Jag är utbildad och Diplomerad via Creative experiences Terry Evans AB. Men min resa till mediumskapet började inte där utan långt mycket tidigare från tidig barndom. En händelse utlöste ett större sökande för mig 1996 vilket medförde att jag kom i kontakt med olika medium där en större nyfikenhet började växa till sig. Vandrade mellan en hel del kurser i olika metoder och verktyg. Gick hos Annica Gustavsson i Lidköping och fick träningskort 2005, diplomerad i tarot av Anna-Lena Wikström 2006 och gick en hel del healingkurser fram till 2008.

Efter några års famlande bestämde jag mig för att åka på en sommarvecka uppe i Fanthyttan och Terry Evans kursgård som senare skapade många års självutveckling för mig.


Min utbildning började 2008 och direkt efter sommarveckan startade jag en årslång utbildning i mentalt mediumskap och healing som jag avslutade i februari 2010. Parallellt med grundmediumutbildningen gick jag även medial undersökning och rening så kallad "Goustbusting" och den utbildningen avslutade jag i september 2010. Har även utfört en mer avancerade mediumutbildning där jag fokuserar på seanser med budskap till många människor under samma tillfälle. Denna utbildning sträckte sig över 2011. Parallellt med den utbildningen har jag även gått en lärarutbildning med start hösten 2011 och sista delen utfördes i slutet av 2012, Diplomerad till lärare blev jag i början av 2013. Är även diplomerad Bergsledare sedan 2014 som inte handlar om mediumskap utan är ett verktyg som kan hjälpa människor att upptäcka sin egen inre potential, det är en meditationsform jag använder inom flera olika områden, allt från att lära sig om sig själv och förstå sitt känslospektra till att öppna upp som healer eller som medium men även ett fantastiskt verktyg när man behöver stänga ner eller lära sig att sätta gränser.


Det är en fantastisk resa jag gjort. Mitt dagtidsjobb är som tekniker på ett större företag i Mellansverige som jag arbetat på sedan 1988. Kan ibland känna att det är perfekt balans mellan att ha båda fötterna på jorden via teknikyrket där den tekniska logiska och analytiska delen av mig får utlopp medans mitt mediumskap istället personifierar vem jag verkligen är.


Jag brinner för att arbeta med människor, både som medium och medial lärare men också som projektledare och tekniker. Som ni förstår är ledarskap en stor del av mitt liv och det viktigaste för mig är att få människor att känna hopp, bli inspirerade, få en förståelse men också att förstå sina känslor plus lära sig vardagsverktyg hur man utvecklar sin potential.


Ett annat intresse jag återupptäckt nu när barnen är stora är att njuta av resor med min motorcykel. Hem och trädgård ligger sedan varmt om hjärtat.


Vill ni veta mer om mig så fråga gärna!


Väl mött

AnnikaCOPYRIGHT (©) 2005