Mina Tjänster

Mina Tjänster!


Privat sittning  

Vid en privatsittning används jag som en neutral kanal och förhoppningsvis  kommer jag att kunna förmedla andekontakt från nära och kära. Jag kan aldrig garantera någon specifik kontakt, men kommer dock efter bästa förmåga att beskriva kontakten för dig så att du kan känna igen/eller kunna kontrollera den som kommer igenom och förmedla de budskap som önskas framföras.


Andlig Healing 

Som healer arbetar jag som en neutral kanal och förmedlar de energier som kommer.Jag är ett redskap och förmedlar kraften till dig genom mig. Syftet och den erfarenhet jag har är att Healingen kan ge dig en avstressande effekt, ett lugn, insikter och energi att bara klara av vardagen. Sedan kan fysisk förbättring förekomma eller symtom minska eller försvinna helt. Jag healar inga diagnoser, utan förmedlar en positiv energi.


Tarot konsultation 

När jag använder Tarotkorten som verktyg är det viktigt att poängtera att jag inte utsäger mig för att sia. Jag tolkar korten intuitivt med hjälp av bilder och symbolik,  som en neutral kanal. Sedan är det upp till mottagaren att tolka om jag siar eller inte.

                               

Medial undersökning och rening (Begränsat med undersökningar 2019 pga av tidsbrist, men kontakta mig gärna ang ärendet via telefon på telefontid) 

Ibland kan man uppleva att man inte är ensam i sitt boende, man kan störas av energier man inte förstår och då kan jag hjälpa till. Jag känner av platsen och jobbar med olika energier som, platsminnen, familjedynamik och ev andar. Jag förmedlar det jag får till mig genom tankar, bilder och känslor och eventuellt utförs en rening och/ eller en balansering.

                                             

Hemseans  (Håller inga hemseanser 2019 pga av tidsbrist)

Är ni max 10 personer som vill ha en miniseans hemma hos er så fungerar det på exakt samma sätt som en privatsittning att jag används som en neutral kanal  och förhoppningsvis med Hjälp av mina guider kommer jag att kunna förmedla ande kontakt från nära och kära. Vem som helst kan komma igenom men jag kan aldrig garantera något.Jag kommer dock efter bästa förmåga att beskriva kontakten för dig så att du kanKänna igen den Som kommer och förmedla de budskap som  önskas framföras. 


Medial Prova på helg (1 helg)

(En Helg för dig som är nyfiken, vill lära dig mer, öva på det du redan kan eller bara träffa likasinnade) Förstå vad ett mediumskap innebär, lära sig hantera saker  man upplever, öva på det man redan kan, träffa likasinnade. Träna intuition och mentalt mediumskap och healing. Utvecklas tillsammans på ett både personlig och andlig plan. Gruppen är inte en terapigrupp, däremot snuddar vi vidvikten av personlig utveckling.* Genom att Öva på att vara neutrala dvs. lägga egot och tankar åt sidan. * Ha roligt tillsammans utan prestationskrav eller tvång. * Våga göra misstag.

                     

Tarot utbildning   (2 helger under 3 månader)

Lär dig tolka korten intuitivt som ger dig en chans till diplomering. Under 2 helger går vi igenom stora och lilla arkanan på ett lekfullt sätt. Du får övningar mellan kurstillfällena som ger dig en chans att fördjupa dig i den struktur jag lär ut.

 

Medial Cirkel  (10 ggr = veckor) (håller inga cirklar 2019 pga av tidsbrist)

En cirkel för dig som vill prova på, öva  på det Du redan kan, träffa likasinnade. Detta är ingen terapigrupp, ej heller en medium utbildning utan syftet med Cirkeln är att öva på att vara neutrala, ha roligt tillsammans, våga göra misstag Och få en förståelse för vad ett mediumskap kan innebära. Är ni ett gäng som vill utveckla er tillsammans, hör av er så ordnar jag det.


Medial utbildning   (4 helger under 1-1,5 år)

Diplomerande. En utbildning där vi med meditationen som grund arbetar med intuition, mediumskap och healing. Utbildningen kommer bestå av 4 delar under en period av ca 12- 18 månader. Utbildningen riktar sig bl a till dem som vill undersöka om de har förmågan att arbeta med mentalt mediumskap. 

Viss litteratur tillkommer samt praktiska övningar mellan varje delkurs.

* Genom att Öva på att vara neutrala dvs. lägga egot och tankar åt sidan.

* Ha roligt tillsammans utan prestationskrav eller tvång.

* Våga göra misstag.                                                 


Föreläsning

Är ni ett gäng nyfikna människor som är intresserade av att låta mig komma ut och föreläsa om min resa till mediumskapet så kan detta vara något för just er. En föreläsning kan kombineras med tex en förenings, arbetsplats eller privat aktivitet. En inspirerande stund som väcker frågor som jag i min tur försöker reda ut genom mina upplevda erfarenheter.COPYRIGHT (©) 2005